Documente legale

În conformitate cu Legea nr. 100/2024, centrele de îngrijire pentru persoane vârstnice sunt obligate să facă publice următoarele documente:

  1. Raportul anual de activitate – Acest raport detaliază activitățile desfășurate de centrul nostru pe parcursul anului trecut, resursele utilizate și rezultatele obținute. Veți găsi informații despre serviciile oferite, evenimentele organizate și îmbunătățirile aduse pentru a asigura bunăstarea și confortul rezidenților.

  2. Procesele verbale de control, în format anonimizat – Aceste documente conțin rezultatele inspecțiilor realizate de autoritățile competente. Pentru a proteja confidențialitatea rezidenților și a personalului, procesele verbale sunt prezentate într-un format anonimizat. Aceste rapoarte evidențiază conformitatea centrului nostru cu standardele și reglementările în vigoare.

Pentru a asigura transparența și accesul facil la informații, vă punem la dispoziție documentele menționate mai jos:

Raport anual de activitate – 2023

Proces verbal de control nr. 265/08.11.2023

Conditii deosebite de cazare, supraveghere atenta 24 de ore pe zi si personal calificat.

CELE MAI BUNE SERVICII DE INGRIJIRE PENTRU VARSTNICI

Asociatia umanitara "ADMO" Marginea

In inima Bucovinei

Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice este situat in comuna, Sucevita, jud. Suceava, la 18km de municipiul Radauti. Acesta este amenajat in incinta vechiului Han Sucevita, la doar 300m de Manastirea Sucevita, intr-o zona deosebita.

Adresa: Str. MOVILESTILOR, 727510 Sucevita, Judetul Suceava

Telefon: 0740 801 869

Email: contact@centru-batrani.ro

Contacteaza-ne

Formular de contact