Despre noi

Asociatia umanitara 'ADMO' Marginea

Camin de batrani Sucevita, Suceava

Asociaţia Umanitară ADMO Marginea a deschis pe 11 aprilie 2016, la Suceviţa, un modern Centru rezidenţial pentru persoane vârstnice. Acesta este amenajat în clădirea fostului Han Suceviţa si are o capacitate de 72 de locuri, repartizate in 8 camere cu doua locuri si 14 camere cu patru locuri. Toate camerele au baie proprie.

Persoanele vârstnice sunt îngrijite de 30 angajaţi. Centrul oferă condiţii hoteliere de trei stele, amenajările şi dotările acoperind toate nevoile persoanelor asistate.

Cu o vastă experienţă în domeniu, d-na Elena Repciuc este cea ce coordoneaza activitatea Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice Sucevita.

„Ce se întâmplă la Suceviţa este ceva cu totul deosebit. Toţi cei implicaţi în acest proiect am pus mult suflet pentru ca totul să iasă foarte bine. Proprietarii clădirii ne-au făcut această bucurie de a ne pune practic tot spaţiul la dispoziţie, iar restul este rezultatul implicării totale a celor din Asociaţia Umanitară ADMO Marginea.

Toată lumea s-a zbătut şi am reuşit să obţinem fonduri pentru realizarea lucrărilor de reamenajare şi pentru dotarea centrului. Încă de la deschidere am vrut să avem toate amenajările şi toate dotările necesare atingerii scopului propus.

Avem bucătărie modernă, spălătorie, sală de mese, sală de
recuperare, sală de sport cu aparate specifice, terase, centrală
proprie. De asemenea, camerele au dotări de trei stele: televizoare, minibar, frigidere, iar în camerele unde locuiesc persoanele dependente avem paturi speciale. Avem montat sistem de panică medicală, sistem de supraveghere video, sistem audio”, ne-a povestit d-na director Elena Repciuc.

De ce noi?

Servicii la standarde europene

Experienta din 2016

Cele mai bune servicii, in inima naturii

Oferim cele mai bune servicii pentru ingrijirea persoanlor varstnice din Suceava, din anul 2016.

Intrebari pe care le primim cel mai des...

Intrebari frecvente

De ce in Bucovina?

Pentru ca este o locatie cu frumuseti la tot pasul, cu aer curat de munte, in tinutul Manastirilor, prielnic pentru orice om, de orice varsta.

Ce dotarai au camerele?

Camerele sunt dotate cu televizoare, minibar, frigidere, iar în cele unde vor locui persoanele dependente, avem paturi speciale.

Exista un sistem de panica?

Exista instalat sistem de panică medicală instalat la fiecare pat din centrul nostru, rezidentul avand posibilitatea de a chema ajutor la apasarea unui buton.

Cat costa?

Contribuția de întreținere este intra 2850 lei și 3400 lei, in funcție de gradul de dependentă a persoanei vârstnice. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Cum se face inscrierea?

Pentru a inscrie o persoana puteti completa formularul online de pe pagina de inscriere sau puteti aplea numarul 0740 801 869

Cand incep activitatile?

Inca din prima zi de sedere, rezidentul beneficiaza de o serie de activitati cu scop de recuperare, cat si de relaxare.

Conditii deosebite de cazare, supraveghere atenta 24 de ore pe zi si personal calificat.

AFLA MAI MULTE DESPRE NOI

Asociatia umanitara "ADMO" Marginea

In inima Bucovinei

Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice este situat in comuna, Sucevita, jud. Suceava, la 18km de municipiul Radauti. Acesta este amenajat in incinta vechiului Han Sucevita, la doar 300m de Manastirea Sucevita, intr-o zona deosebita.

Adresa: Str. MOVILESTILOR, 727510 Sucevita, Judetul Suceava

Telefon: 0740 801 869

Email: contact@centru-batrani.ro

Contacteaza-ne

Formular de contact