DESPRE NOI

ASOCIATIA UMANITARA ``ADMO`` MARGINEA

Asociaţia Umanitară ADMO Marginea a deschis pe 11 aprilie 2016, la Suceviţa, un modern Centru rezidenţial pentru persoane vârstnice. Acesta este amenajat în clădirea fostului Han Suceviţa si are o capacitate de 42 de locuri, 20 pentru persoane independente şi 22 de locuri pentru persoane dependente. Persoanele vârstnice vor fi îngrijite de 13 angajaţi. Centrul oferă condiţii hoteliere de trei stele, amenajările şi dotările acoperind toate nevoile persoanelor asistate.

Cu o vastă experienţă în domeniu, lucrând mai mulţi ani la un Cămin de bătrâni din Solca, Elena Repciuc este cea ce coordoneaza activitatea Centrului rezidenţial pentru persoane vârstnice. „Ce se întâmplă la Suceviţa este ceva cu totul deosebit. Toţi cei implicaţi în acest proiect am pus mult suflet pentru ca totul să iasă foarte bine. Proprietarii clădirii ne-au făcut această bucurie de a ne pune practic tot spaţiul la dispoziţie, iar restul este rezultatul implicării totale a celor din Asociaţia Umanitară ADMO Marginea. Toată lumea s-a zbătut şi am reuşit să obţinem fonduri pentru realizarea lucrărilor de reamenajare şi pentru dotarea centrului. Încă de la deschidere am vrut să avem toate amenajările şi toate dotările necesare atingerii scopului propus. Avem bucătărie modernă, spălătorie, sală de mese, sală de recuperare, sală de sport cu aparate specifice, terase, centrală proprie. De asemenea, camerele au dotări de trei stele: televizoare, minibar, frigidere, iar în camerele unde vor locui persoanele dependente avem paturi speciale. Avem montat sistem de panică medicală, sistem de supraveghere video, sistem audio”, ne-a povestit Elena Repciuc. Aceasta a precizat că asistenţa socială va fi asigurată de o firmă din Câmpulung, 13 angajaţi urmând să aibă grijă de persoanele din Centrul rezidenţial pentru persoane vârstnice Suceviţa.

Image

INTREBARI FRECVENTE

Intrebari care ne sunt adresate cel mai des.


De ce in Bucovina?

Pentru ca este o locatie cu frumuseti la tot pasul, cu aer curat de munte, in tinutul Manastirilor, prielnic pentru orice om, de orice varsta.

Ce dotari au camerele?

Camerele sunt dotate cu televizoare, minibar, frigidere, iar în cele unde vor locui persoanele dependente, avem paturi speciale.

Exista sistem de panica?

Exista instalat sistem de panică medicală instalat la fiecare pat din centrul nostru, rezidentul avand posibilitatea de a chema ajutor la apasarea unui buton.

Cat costa?

Pentru serviciile oferite în acest centru, contribuţia lunară a beneficiarilor este cuprinsă între 1800 şi 2200 de lei, funcţie de gradul de dependenţă al fiecăruia.

Cum se face inscrierea?

Pentru a inscrie o persoana puteti completa formularul online de pe pagina de inscriere sau puteti aplea numarul 0787 680 640.

Cand incep activitatile?

Inca din prima zi de sedere, rezidentul beneficiaza de o serie de activitati cu scop de recuperare, cat si de relaxare.

Servicii profesioanle, la standarde europene, de ingrijire a persoanelor varstnice